Lähdimme Riinan ja Tintin kanssa jo hyvissä ajoin kohti Vihtiä. Ensimmäinen pysähdys oli Raision Bilteman kohdalla. Siinä vaihdoimme kuskia ja jatkoimme matkaa. Seuraava pysähdys oli Salossa jossa pidimme pienen ruokailutauon. Oli hyvä keli ja matka sujui nopeasti (vähän ilmeisesti oli vauhtiakin jossain vaiheessa liikaa). Perille saavuimme 5 jälkeen ja hetken höpöteltyämme valitsimme itsellemme askartelupöydän ja kävimme valitsemassa yöpaikat. Kohta puolin alkoi muutkin osallistujat olla paikalla. Ja eipä mennyt kauaa kun jo olimme pöytiemme ääressä askartelemassa. Empä olisi uskonut että saan viikonloppuna noin monta korttia aikaiseksi.

Järjestelyt oli mitä parhaimmat, paikka loistava niin askartelun kannalta, kuin myös nukkumisen (vaikka kaikki ei oikein malttaneetkaan nukkua). Eikä kyllä päässyt nälkä yllättämään, Heiskan tarjoilut olivat hyviä, syötyä tuli liikaakin. Myös saunassa ja uimassa oli kiva käydä. 

Ja sitten tää porukka oli aivan mahtava, yhteishenki oli loistava!! Osan tunsin ennestään, osan tiesin ja osa oli ihan uusia tuttavuuksia. Juttu luisti ja nauru raikui askartelun oheessa.

 

ISO KIITOS JÄRJESTÄJILLE JA KAIKILLE MUKANA OLLEILLE MUKAVASTA VIIKONLOPUSTA!!

 

Tässä muutama kuva: