Tänään  on ollut "vapaa" päivä, eli kotona olen ollut siivoomassa. Jossainvaiheessa tuli mieleen et onkohan posti jo tullut, mut ajattelin et jos sieltä tulee joku lehti niin sit jää siivoukset et haen vasta myöhemmin. Jos oisin aavistanut vähäänkään mitä postilaatikossa on niin oisin kyl syöksynyt sinne heti kun posti tuli!! Mut sit ei ois siivottu.  Siis tuntuu ettei saa sanoja naputeltua tähän niin mahtavan paketin sain....oon istunut sohvalla ja katsellut silmät ympyrkäisinä g005.gifpöydällä olevia ihania ihania tarvikkeita, siis aivan MAHTAVA PAKETTI!! Kortissa luki et toivottavasti on mieluista materiaalia, no on todellakin!! KIITOS IHANA SAY!! Ja nyt teille kuvia ihailtavaksi, ensi söpö Nalle Puh kortti

530543.jpg

tässä ensin on musiikkiaiheisia papereita, Tuscan Rosen kuvia 2 arkkia,  Enkeli-kiiltokuvia,( nää ainakin on taas niitä jotka jää mulle itelleni), tarroja vaikka kuinkapaljon erilaisia, puhekuplia, tuommosia laattoja, kukkia, koiria, tähtiä, ym.

530557.jpg

ja eipä lopu tähän vaan vielä oli kuultopapereita ja MAHOTOMAN PALJON erilaisia kuviopapereita, noista kyl saa aikaan vaikka mitä!!

530576.jpg

KIITOS!!