Olin torstaina Jehkottaren järjestämässä blogitapaamisessa. Siellä oli mukavaa! Vaikka itsellä onkin ollut nyt hyvin vähäistä korttien teko tai ainakin niiden julkaisu blogissa niin oli todella kiva nähdä muita tekijöitä, ja tietysti minunkin tuli leimailtua itselleni kuvia. Olen peräti yhden kuvan jo värittänyt ja tänään vielä pitäisi siitä tehdä kortti, jopa innostuin hieman. Värittely ei oikein onnistunut mutta kyllä minä sen meinaan ystävälleni, joka on nyt lomalla ja jolla on kissoja niin lähettää. Huomasin Tanlittanin blogissa listan osallistuneiden bloigesta ja laitampa sen tähän itsellenikin muistilistaksi:

Jehkotar, TanlittanMummeli, Kirsikka, Piipero, Tarkku, Piparminttu, Triin, Tuija, Terhi, Maila, Maissi, ArjaL, Tintti. Mukana oli myös SatuÅ, LiisaM, JuttaH, heillä ei vielä ole blogia.

Kiitos vielä Tarulle ja kaikille muille!

Koska tuosta leimakuvasta en vielä ole korttia saanut aikaiseksi laitan tähän kuvan äidilleni hänen pyynnöstään tekemääni pari 3D ruusukorttia, korteista puuttuu vielä kuvassa muutamia koristuksia , mutta ne laitoin vasta kuvan oton jälkeen äidin luona kun hän oli ,päättänyt mikä kortti menee kenellekkin ja mitä vuosilukuja ja koristuksia vielä pitäisi laittaa. Kortteja oli enempi kuin nämä kaksi mutta näistä nyt vain kuva.

1745497.jpg