Raumalla oli taas Tarun eli Jehkottaren järjestämä blogitapaaminen. Mukavasti oli askartelijoita paikalle tullut, läheltä ja vähän kauempaakin. Siellä oli Mummeli, Tanlittanin, Piipero, Tarkku, Sammaco, Heli,  AnneS, Maissi, TuulaV, Carkki, Piparminttu, Kaija, Taru, Maila, Terhi, Tintti, Saron, Kirsikka, LiisaM, Anne, ArjaL  ja SariTarulla on ainakin kuvia blogissaan ja varmaan jollain muullakin ainakin kuvia muutama siellä otti. Ja olihan juttu tapahtumasta myös paikallisessa lehdessä, Länsi-Suomessa.


Kuvia tuli leimailtua, jouluisia tälläkerralla. Lisäksi saimme väritysoppia Tintiltä, Tarulta, Maissilta ja Sammaccolta, on ne vaan taitavia. No ollaan me muutkin, jokainen omalla tavallaan ja tyylillään :) Oppien jälkeen Maissi, ArjaL ja Sari näyttivät korttien tekoa eri tekniikoilla. Paljon oli ohjelmaa ja vinkkejä tuli korttien tekoon.

Ja olihan siellä edustettuina Helin Taitopuoti Paperitaivas, Heli oli tuonut paikalle vaikka minkälaista houkutusta, lisäksi Heinikka oli toimittanut tuotteitaan ja paikalla oli myös raumalainen Taitomanni kynineen ja papereineen. Rahaa kului varmaan jokaisella, toisilla enemmän ja toisillä vähemmän (mahtoikohan kukaan ihan vähällä päästä?) Pitää harkita kehtaako laittaa kuvia kaikkista mitä tuolta ostin ja mitä tässä lähiaikoina on tullut osteltua.

Kiitos Tarulle ja kaikilla mukana olleille mukavasta lauantaipäivästä!! Seuraavaa odotellessa......