Tuli käytyä Tampereen messuilla. Tintti ja Jehkotar tuli perjantai aamuna seitsemän jälistä hakemaan ja auton nokka kohti Tamperetta. Ensiksi menimme Paprukseen, oli siellä kaikkee mukavaa, maltillisesti ostin että riitti rahaa messuillekkin. Ja sitten messuille.

Ensimmäiseksi suuntasimme Sinellin osastolle jossa tapasimme Taavan, ja Riiviön, hetken maltoimme katsoa Taavan korttien tekoa tässä vaiheessa, kun jo kaikki Sinellin ihanat leimasimet ja leimavärit ja muut veivät meidät mennessään. Ekat ostokset tuli tehtyä (pari kertaa tämän jälkeenkin piti kukkaroa availla Sinellin kohdalla). Tässä kuva Taavasta, kun hän esittelee tekniikoitaan. Palasimme siis katselemaan myöhemmin, kun suurin ostovimma oli taltutettu. (en huomannut että messuilla oli kuvaaminen kielletty)

2068062.jpg

Siitä suuntasimme Heinikkaan jossa tapasimme Heinin ja Maijun. Jotain tarttui täältäkin mukaan ja tännekkin piti palata uudestaan ostoksille myöhemmin. Tässä Heini ja Maiju:

2068069.jpg

Näiden jälkeen etsimme muut askartelutarvikkeita myyvät. Löysimme ainakin Keijukammarin, Charlottan, Sinooperin, Fiskarsin, Papruksen, Angelan, Lumikellot, unohtuikohan joku? Minun ostokseni poikkesivat kyllä Tintin ja Jehkottaren ostoksista siinä että puolet oli 3D -juttuja; kuva-arkkeja ja ääriviivatarroja. Niistä edelleenkin pidän, en ole leimailuun hurahtanut vasta kuin vähän.  No ostin minä leimasetinkin ja leimavärejä. Ja säilytyspussukan ja koristeita ja muutama paperikin piti ostaa. Kaikkea  t a r p e e l l i s t a  mitä ilman ei voi olla....kai....ehkä....Tässä osa ostoksista....

2068078.jpg2068083.jpg

Törmäsimme me siellä blogituttuihinkin, nyt muistan ainakin  TriinMummelin, Piparmintun, Annen, Minni75:sen jotka näin. Kun askartelukojut oli käyty läpi, aloimme kiertämään järjestelmällisesti koko messut läpi, paitsi kivinäyttelyn. Kyllä oli mukava kuudenaikaan istahtaa autoon ja suunnata kohti Raumaa. Reissu oli mukava ja seura oli mukava ja ostokset oli mukavia, joten päätimme lähteä ensivuonna myös. Ja Turun messuille menostakin oli puhetta. :D