"Meemi: Mistä bloginimesi on peräisin?
Blogistania on täynnä mitä mielenkiintoisempia bloginimiä.
Mistä ne ovat peräisin?
Mikä on niiden tarina?
Mikä on sinun tarinasi? Oliko sinulla vaikea löytää/keksiä blogillesi nimi?Kerro blogisi nimen ja/tai nimimerkkisi tarina ja haasta kolme muuta tekemään samoin."

 

Taina haastoi minut mukaan tähän. Tämä muuten onkin ensimmäinen meemi jonka teen. Kiitos haasteesta!

Pihkun näpertelyt: blogia aloitessani mietin kovasti minkä nimen antaisin, silloin tuli mieleen kun jo pienenä olin kova tekemään leikkaa/liimaa juttuja ja viihdyin yksikseni  "tärkeiden" töiden kimpussa ja vanhemmat kyselivät että mitä ihmettä sää näperrät siellä? Oli kyllä muitakin samantapaisia nimiä mitä mietin ja jotenkin muistaisin että ensin olikin hetken aikaa joku muu samantapainen. Nauratti tuossa kun mieskin yksilta sanoi puhelimeen että tuossa se jotain korttia näpertää, kun leikkasin 3D-kuvia, eli osuva nimi. Ja koska blogissani on pääasiassa tekemiäni kortteja ja vähän käsitöitä, enkä varsinaisesti kerro muusta elämästäni niin tuo nimi kertoo blogistani olellisen, näpertelyjä!


Pihku on ollut joskus lempinimeni, kaikki käyttävät yleensä oikeaa nimeäni, Pia. Pihku tuntui sopivan tuohon paremmin kuin oma nimeni. Tuntui että jos kirjoitan siihen Pian näpertelyt, niin tulee hätänen olo että kaiken pitää tapahtua pian, nopeasti, heti.

Ja pitäähän haastetta jatkaa joten haastan mukaan toverikuukausien tähänastiset toverini: Annelin, Lumikin ja Triin.